Våra modeller

På följande sidor visar jag upp Conway Stewart & Co Ltd’s otroligt vackra pennor, tillverkade för hand av förstklassigt material. Över 233 individuella steg görs innan dessa pennor anses som klara för marknaden. Vi är så säkra på våra produkter att vi ger 100 års garanti på dem. 

Med Inspiration från den välkände brittiska statsmannen, som använde våra pennor under krigsåren, skapades denna penna. Churcillpennan är i alla avseenden en imponerande penna, inte minst med tanke på dess storlek.

Churchillpennan kommer i en exklusiv presentask som i övrigt innehåller en bok med citat av Churchill, en flaska bläck samt en av de mycket kända Churchillcigarrerna.

Churchillpennan kommer i flera spännande färger från den klassiska svarta till den lite mer fantasieggande Green Whirl.

Med lanseringen av Modell 100 2005 så firade Conway Stewart sitt 100-års jubileum. Den bär klara drag av art deco eran och passar utmärkt i vilken situation som helst.Nelsonpennan kom 2005 som ett direkt svar på efterfrågan av Trafalgar L.E pennan

Nelsonpennan finns tillgänglig i tio olika färger i fyra olika utföranden, (Reservoarpenna, Kulspetspenna, Rollerballpenna och som Blyertspenna). Det är en mycket spännande penna som vi väntar oss mycket av.

Nelsonpennan är en vågad penna med mycket god balans, den är aldrig felplacerad vare sig det gäller en underteckning av ett miljonkontrakt eller bara till ett enkelt korsord.

Wellington är den senaste i raden av kvalitetspennor från Conway Stewart, en mycket populär penna som bland annat fått mycket goda omdömen i branchtidningar över hela världen.You can also contact us in the following languages, don’t hesitate contacting us if you have a question.

Conway Stewart’s Handmålade Limited Edition serie erbjuder dig extremt vackra pennor med fantastiska teman målade av kända konstnärer. Dessa pennor är så komplexa att det har tagit konstnären flera veckor att fullborda dessa mästerverk. Många designer kräver att endast ett enda hästhår används vid målningen för att få till den otroliga detaljrikedomen. Guld och platinum är metaller som oftast finns med vid tillverkningen av dessa pennor.

Conway Stewart’s ädelmetall Limited Edition-serien är en förtjusande serie designer med mönster av de finaste av ädelmetallerna: Sterling Silver, Vermeil, massivt Guld och Platina. Var Limited Edition penna kräver otaliga timmar av arbete för att fulländas.

Många av dessa pennor har utformats för hand av prisbelönta hantverkare, de har skapat dessa pennor med sofistikerad och elegant design som passar sig vid finare tillfällen här i livet.

Conway Stewart’s Enamel Limited Edition-serien är baserad på vår Elegance modell och utformad ifrån massivt sterling silver stavar. Varje penna innehåller en elegant gravyr design och 17 lager handpålaggd emalj.

Conway Stewart’s Precious Resin Limited Edition-serien erbjuder exklusiva mönster som bygger på alla våra populära modeller: Churchill, Nelson, modell 100, Wellington, Brunel och Collector’s pennor.